Despre handmade: LaCercei

08:10

Bună dimi!
E trecut de ora 8, iar eu încă mă chinui să fac ochișorii mari și să mă pregătesc de facultate. Am pornit radio-ul, mi-am făcut o cană de ceai și mai stau puțin cu voi.  
M-am gândit să vă surprind cu ceva nou astăzi. Sunteți curioși despre ce este vorba?

După cum știți, mi-am început activitatea de blogger din dorința de a arăta lumii ceea ce creez. Mereu mi-a plăcut să încerc cât mai multe tehnici, materiale, idei. Cutreierând internetul în lung și-n lat, am dat peste multe persoane talentate. Știu ce înseamnă să fi artizan și apreciez munca din spatele unui produs lucrat manual. 
De-a lungul timpului, am văzut multe creații originale, iar azi m-am decis să vă împărtășesc ceva cu totul deosebit.  Este vorba despre accesoriile steampunk. Nu mulți ați auzit despre acest termen și să fiu sinceră, explicațiile găsite nu m-au dat pe spate, așa că am căutat răspuns direct la sursă. Diana, a realizat cu ale ei mânuțe minunățiile de mai jos. De la ea am aflat faptul că steampunk este un stil, o subcategorie a genului science-fiction, ce îmbină noul și vechiul, în ceva unic. 


Găsiți mai multe modele pe site-ul LaCercei.ro. Fiecare produs are alături o descriere amănunțită, dar și un scurt citat (nah.. că v-am făcut și mai curioși :) ). Dacă vă doriți un accesoriu unicat, vă garantez că nu veți da greș cu aceste bijuterii. (p.s. nici băieții nu au fost uitați, click aici pentru detalii)

Șiiii.. pentru că am fost fetiță cuminte, am primit o minunată pereche de cerceluși unicat steampunk, dar și un lănțișor cu aparat foto ^_^ 
Până data viitoare... 
V-am pupăcit! 

You Might Also Like

4 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook